Weeldestraat 92, Weelde

REF: 6289484

Weeldestraat 92, 2381 Weelde

€ 515.000

  • 310 m²
  • 6
  • 1.069 m²
  • 1

Palton troeven

- energiezuinig (EPC label B)
- centrale ligging
- authentieke woning met moderne accenten
- zes slaapkamers
- mogelijkheid kantoor aan huis

Welkom bij Weeldestraat 92! Dit authentieke herenhuis met moderne accenten is centraal gelegen in Weelde. Het karakter volle huis ademt geschiedenis uit, terwijl de recente renovaties en moderne voorzieningen zorgen voor een comfortabel en eigentijds woongevoel. Een unieke combinatie van charme en hedendaags comfort.

De woning is up to date gebleven door te investeren in zonnepanelen met thuisbatterij, vloerverwarming, spouwmuurisolatie en het moderniseren van diverse ruimtes.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door prachtige originele details zoals muur en plafond ornamenten, stijlvolle tegelvloeren, antieke dubbele ensuite deuren en hoge plafonds. De royale leefruimte is voorzien van een houten vloer en een sfeervolle haard ideaal voor gezellige avonden. Aansluitend een absolute blikvanger de leefkeuken uitgerust met moderne apparatuur zoals een kookeiland met natuurstenenblad 5 pits gasfornuis, spoelbak, dampkap, vaatwasser, oven, stoom oven, inbouw koffiezet apparaat en koelkast. Mooi afgewerkt in een strak design, zonder de authentieke sfeer te verliezen. Aansluitend aan de keuken is er een berging voor proviand opslag en een tweede berging waar de wasplaats op aansluit allen voorzien van inbouwkasten. Tevens bevindt zich op het gelijkvloers het gastentoilet.

Via de hal en nachthal komt men via de trap met prachtige uitgesneden sierlijke leuningen op de verdiepingen van de woning.

De eerste verdieping biedt ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke karakter. Momenteel zijn twee van deze ruimtes ingericht als kantoor, maar deze woning biedt vele mogelijkheden om comfortabel, sfeervol en functioneel diverse beroepen uit te oefenen vanuit huis.

Op de eerste verdieping is ook de volledig vernieuwde moderne badkamer gelegen voorzien van een XL inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo in meubel en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich de zolderkamer, een prachtige open ruimte met een uniek karakter en sfeer. Een multifunctionele ruimte waar men kan kiezen om te slapen, werken ofwel heerlijk te relaxen.

Een afgesloten inrit naast de woning die naar de achterplaats en tuin leidt, biedt veel praktische voordelen. In combinatie met een geïsoleerde berging die kan dienen als droge opslagruimte of kantoor, creëer je een veelzijdige en flexibele buitenruimte. Hierachter is ook nog een grote volledig omheinde tuin met terrassen waar het goed vertoeven is.

Bent u op zoek naar een unieke woning waar authenticiteit en modern comfort harmonieus samen komen neem dan contact op via Judith@palton.be of bel naar 00324 93 30 52 65 voor informatie of het inplannen van een bezichtiging.

Uw makelaar

Judith Tuerlings

Judith Tuerlings

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 515.000
Beschikbaarheid
In onderling overleg
Kadastraal inkomen
€ 604
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Zwembad
nee
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
310,00 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
1910
Renovatiejaar
2015
Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Goed
Type dak
Zadeldak
Oriëntatie achtergevel
Oost

Terrein

Perceel opp.
1.069,00 m²
Tuin
ja

Energie

EPC
173 kWh/m²
EPC unieke code
20240819-0003263111-RES-2
EPC klasse
B
Type ramen
Hout
Dubbel glas
ja
Elektriciteitskeuring
Ja, Conform, 09 november 2022
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
ja

Garage

Garage
nee
Buitenparking
2

Indeling

Kelder
ja
Slaapkamers
6
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
16 m²
Slaapkamer 3
10 m²
Slaapkamer 4
12 m²
Slaapkamer 5
40 m²
Terras
nee
Bureau
15 m²
Woonkamer
29 m²
Keuken
15 m², VS volledig geïnstalleerd

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
nee
G-score
A
P-score
A
Schatting Blijf op de hoogte