Onze diensten

  

Waardebepaling onroerend goed

Een correcte, maar vooral marktconforme prijs is de juiste start van het verkoopproces. Bij Palton Vastgoedmakelaars communiceren we op een menselijke manier over wat voor onze klanten vaak een belangrijke en emotionele beslissing is. Net omdat we zo goed aanvoelen wat een verkoper nodig heeft, kunnen we investeren in duurzame relaties en kunnen we de meest gerichte en vooral persoonlijke service aanbieden.

Verkoop van vastgoed

Empathie, één van de sleutels tot succes in de verkoop. Palton vastgoedmakelaars heeft als doel om klanten nauw bij te staan met objectief en helder advies om steeds de beste uitkomst te bekomen. Als vastgoedmakelaar stellen we onszelf als rationeel tegengewicht op, om u te helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Aankoop van vastgoed

Op zoek een eerste starterswoning of een grotere woning met een mooie tuin? Of net op zoek naar een leuk appartement of een investeringspand in één van onze regio's? Via onze 'blijf op de hoogte' pagina op onze website kan je gemakkelijk de nodige woonwensen ingeven, waarna je door ons op de hoogte wordt gebracht van zodra er iets passends te koop komt.

Verhuur van vastgoed

Graag je eigendom zorgeloos verhuren? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Wij helpen graag bij de opstart van het dossier, bepalen een maandelijkse huurprijs en gaan op zoek naar de geschikte kandidaat voor jouw appartement of woning.

Huur van vastgoed

Op zoek naar een appartement of woning om te huren? In ons actuele aanbod kan je misschien wel jouw ideale (eerste) huurwoning- of appartement terugvinden. En ook voor dit type panden kan je jouw woonwensen achterlaten, zodat je door ons gecontacteerd wordt, zodra er iets nieuws online komt.